Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varamummolassa tapahtuu 

  

Varamummola laskeutuu joulurauhaan 20.12-26.12. väliseksi ajaksi

Avoinna  27.12. 2018 alkaen normaalisti.

 

Yrityksemme

Varamummola Oy on sosiaalialan monitoimitalo, joka on perustettu vuonna 2016. Talomme sijaitsee Lohjalla maalaismaisemassa Vaanilan kylässä. Varamummola Oy on edelläkävijä lyhyiden tuki jaksojen tarjoajana Suomessa.  Varamummolan toiminta perustuu täysin tukilomien sekä sitä tukevien palveluiden tuottamiseen perheelle.  Varamummolassa ei asu sijoitettuja lapsia tai nuoria. Varamummolan tavoitteena on tukea perheen jaksamista ja yhdessä pysymistä. Aktiivisen perhetyön ja säännöllisten tukilomien avulla saadaan rakennettua tiivis ja kattava tukipaketti, joka tukee perhettä eteenpäin.

Varamummola Vaanilassa on kuusi makuuhuonetta, askarteluhuone sekä olohuone. Lämmin ja kylmä autotalli, joissa sijaitsee rakenteluverstas ja kanien asuintilat. Sovitusti Varamummolassa vierailee myös koira.

Varamummola Vaanila sijaitsee metsässä maalaismaiseman keskellä. Meille, luonto ja sen huomioiminen näkyy muussakin toiminnassa. Opetamme mm. lapsille kierrätystä. Käytämme lähituottajien tuotteita mahdollisuuksien mukaan. Retkeily lähimetsässä ja majan rakentelu on meille jokapäiväistä ohjelmaa. Varamummolamaisia juttuja on ulkoilussa muistaa perinteisiä ulkoleikkejä, kymmenentikkua laudalla tai kirkonrotta opitaan taas uudelleen meillä Varamummolan pihalla. Kuten myös hippa, polttopallo ym. yhteisleikit.