Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varamummolassa tapahtuu 

  

Varamummola Oy avaa kevään 2019 aikana toisen yksikön Sammattiin. Tiedustelut paikoista, Riitta Salimo

050 51 888 61

Varmasti ja vastuullisesti

Tukilomat

Varamummola tarjoaa lyhytaikaisia tukilomia kaikenikäisille lapsille. Arkeemme kuuluu päivän askareet ja niihin kuuluvat säännöt, jotka tekevät elämästä turvallista ja ennakoitavaa. Meillä tehdään asioita yhdessä, tällöin opitaan auttamaan ja huomioimaan myös muita.


 


Perhetyö

Perhetyömme tavoitteena on löytää perheen omat voimavarat ja vahvistaa niitä. Perhetyön tapaamisilla kartoitamme perheen elämäntilannetta ja autamme perhettä luomaan yhteiset säännöt ja toimintamallit kotiin. Perhetyön ja tukiloman yhdistelmällä saavutetaan perheelle vahvempi tuki, jolloin on mahdollisuus nopeammin tarttua ajankohtaisiin haasteisiin.

 


 


Ammatillinen tukihenkilötyö

Ammatillinen tukihenkilö toimii lapsen tai nuoren tukena. Hän antaa omalla toiminnallaan esimerkin toimintakykyisestä aikuisesta. Toiminta suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen lapsen ja nuoren tarpeiden mukaisesti. Ammatillisen tukihenkilön kanssa voi harrastaa sekä jutella ja pohtia mietityttäviä asioita yhdessä tekemisen lomassa.


 


Lapsiperheiden kotipalvelu

Kotipalvelu on apuna erilaisissa arjen toiminnoissa. Tavoitteena on perheen jaksamisen vahvistaminen.


 


Työntekijöiden työnohjaus

Tavoitteellisen työnohjauksen avulla on mahdollisuus tarkastella työssä kohdattuja kysymyksiä, kokemuksia ja tunteita. Työnohjaus on luottamuksellista ja sitä on mahdollisuus saada yksilö- tai ryhmäohjauksena. Työnohjausta voidaan järjestää Varamummolan omissa tiloissa, tai tilaajan osoittamissa tiloissa.